10.3.11

Black to Comm, Korhan Erel & Νικος Κυριαζόπουλος, Lunar Miasma Live @ Knot Gallery (18/03/2011)


Black to Comm
Black To Comm είναι το προσωπικό όχημα του marc richter (ιδιοκτήτη της εταιρείας dekorder) ο οποίος παντρεύει τους ήχους απο παλιά σύνθ, συμβατικά όργανα, tapes, διάφορα εφέ, πειραγμένα βινύλια. Δημιουργώντας μια σκοτεινή electronica -άλλοτε γύρω από επιβλητικούς ambient ήχους και άλλες φορές με σύντομες εκφραστικές μινιατούρες- μας οδηγεί στα πλέον υπνωτικά μουσικά μονοπάτια.
http://www.blacktocomm.org/

Lunar Miasma

Lunar Miasma είναι το καινούργιο πρότζεκτ του Πάνου Αλεξιάδη (γνωστού και ώς Red Needled Sea). Αριθμώντας ήδη σείρα απο κυκλοφορίες σε εταιρίες όπως η Ruralfaune, Small Doses και η δική του Insult (μεταξύ των οποίων ένα split με τον Xela) ο ήχος του τοποθετείται στο επίκεντρο του νέου ψυχεδελικού ιδιώματος που προέκυψε απο το συνδιασμό drone, ambient, noise και new age. Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αναλογικά synth χτίζει ψυχοτροπικά ηχοτοπία που συνδιάζουν αβίαστα το ρετρό φουτουρισμό του Blade Runner, τις hypnagogic εμμονές, τους μεταλλικούς βόμβους και το θόρυβο.

http://www.myspace.com/lunarmiasma

Korhan Erel

O Korhan Erel είναι Τούρκος μουσικός ο οποίος ασχολείται με την ηλεκτροακουστική μουσική χρησιμοποιόντας συμβατικά και αντισυμβατικά όργανα, αυτοσχέδια ή μή, καθώς και περιβαλλοντικές ηχογραφήσεις. Επίσης ασχολείται και με την αυτοσχεδιαστική μουσική τόσο σε ατομικό επίπεδο ή ως μέλος της κολλεκτίβας Islak Koepek

http://soundcloud.com/korhanerel

Νικος Κυριαζόπουλος

Ο Νίκος Κυριαζόπουλος ασχολείται με περιβαλλοντικές ηχογραφήσεις και το σχεδιασμό ηχοτοπίων, χρησιμοποιώντας αναλογικά φίλτρα, μικρόφωνα και ηλεκτρονικές ιδιοκατασκευές.

http://www.myspace.com/kyriazopoulosnick


Αφίσα μεγαλύτερης ανάλυσης μπορείτε να κατεβάσετε εδώ: http://www.mediafire.com/?4dlqfhd92qcn1bg

http://www.noise-below.org/
http://knotarts.blogspot.com/

Είσοδος: €10

Έναρξη: 20.30