24.12.10

Balinese Beast w/ Eric Thielemans, No God Ritual Live @ KNOT Gallery (28/12)


Κλασσικής παιδείας κρουστός και μια από τις πιο ιδιαίτερες μορφές της σύγχρονης τζαζ, ο Eric Thielemans έχει ένα πλούσιο και ποικίλο ιστορικό συνεργασιών. Ξεκίνησε ως ένας από τους πιο περιζήτητους ντράμερ στον χώρο της φλαμανδικής τζαζ (Eric Vermeulen, Maaks Spirit, Ben Sluys), συνεργάστηκε με σημαντικές μορφές της βελγικής σκηνής του ροκ (Rudy Trouve και Mauro Pawlowski των dEUS), και έχει βρεθεί και ηχογραφήσει με μουσικούς της διεθνούς αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής σκηνής(John Zorn, Evan Parker, Tim Berne, Barre Philips, Mika Vainio). Τα τελευταία δυο χρόνια εστιάζει όλο και πιο πολύ στις συναυλίες σόλο και σε συνεργασίες με το θέατρο, την performance art και διάφορα ραδιοφωνικά project.


Οι Balinese Beast είναι το νέο γκρουπ των Ιλάν Μανουάχ και Γιώργου Αξιώτη (Free Piece of Tape, Bruised Lee). Free jazz σαξόφωνα και ασύμμετρη Hi-Fi απειλή.

Ο No God Ritual βρίσκεται στην Αθήνα και σε φθαρμένες κασετοταινίες. Κυκλοφόρησε την πρώτη του κασέττα το 2010 από τη Soundholes. Διαθέτει μια κιθάρα, λίγα πετάλια, πολλή υπομονή και μια τάση προς το μινιμαλισμό και τους απομακρυσμένους ήχους. Όταν παίζει λάηβ καμπουριάζει


Aφίσα μεγαλύτερης ανάλυσης μπορείτε να κατεβάσετε εδώ: http://www.mediafire.com/?he8703y6l7d9eh

Είσοδος: €5

Έναρξη: 8.30μμ