9.10.11

Τάσος Στάμου Live @ Knot Gallery (11/10/2011)

Ενημερώνουμε πως αποφασίστηκε η μετάθεση του sound installation/performance που θα γίνει στη Knot gallery εξαιτίας της γενικής απεργίας των μέσων μαζικής ταλαιπωρίας. Έτσι από τη Δευτέρα 10/10 που ήταν προγραμματισμένο θα μεταφερθεί την επόμενη μέρα, Τρίτη 11/10.

Κukuruku Recordings & (K)NØTmusic present:
Τάσος Στάμου_Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011_Έναρξη: 20:30_Είσοδος: 5 ευρώ

Στις 10 Οκτώβρη ο Τάσος Στάμου θα παρουσιάσει στο χώρο της “KNOT gallery” μια ηχητική εγκατάσταση/performance αποτελούμενη από δεκάδες ετερόκλητα μουσικά αλλά και όχι αντικείμενα σε ένα πολυφωνικό μεταξύ τους διάλογο θορύβου και συντονισμού, με γνώμονα τον ηχητικό αισθησιασμό. Είναι το αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς των τελευταίων δυο χρόνων πάνω στη συλλογή και στην επεξεγρασία ανακυκλωμένων οικοιακών συσκευών και αντικειμένων καθημερινής χρήσης που μέσα από μετατροπές και πειράματα διαμορφώνονται σε εφήμερα ηχητικά γλυπτά, αυτόματα μουσικά όργανα και παραγωγοί θορύβου και διαδρούν σαν ηχητικά περιβάλλοντα με το φυσικό χώρο.

Ο Τάσος Στάμου δραστηριοποιείται στο χώρο της πρωτότυπης μουσικής έκφρασης, τόσο σαν πολυ-οργανίστας σε σόλο και ομαδικά projects ελεύθερου αυτοσχεδιασμού όσο και σαν συνθέτης/sound designer σε παραγωγές ανεξάρτητων φιλμ και θεάτρου. Έχει παρουσιάσει την δουλειά του σε αρκετές πόλεις του εξωτερικού (Νέα Υόρκη, Μπέλφαστ, Γενεύη, Βερολίνο) και έχει μέχρι τώρα συνεργαστεί με διάφορους μουσικούς από το χώρο του ηχητικού πειραματισμού (Evan Parker, Ignaz Schick, Valerio Tricoli, Νίκος Βελιώτης κ.α.). Αποτελεί πρόσφατο μέλος της ομάδας θεατρικού performance “Nova Melancholia”.

Poster: Γιώργος Τούρλας http://www.flickr.com/photos/georgetourlas/ Γεωργία Καρύδηhttp://yorgiakaridi.tumblr.com/