28.2.12

Nightshift, The E. Live @ KNOT Gallery (01/03/2012)


(K)NØTmusic presents
Nightshift, The E_Πέμπτη 01 Μαρτίου 2012_Έναρξη 21:00_Είσοδος: 5 ευρώ


NIGHTSHIFT
Το όχημα θορύβου των AS11 και Θοδωρή Ζιούτου σε ένα σετ με ραδιοσυχνότητες,γκαιντα και live electronics, δημιουργώντας"καλό παλιό παραδοσιακό noise".
Η μουσική τους μπορεί να χαρακτηριστεί ηλεκτρονική, στηρίζεται στις τεχνοτροπίες των live electronics της concrete music και είναι επηρεασμένη από την αισθητική της ambient και του μινιμαλισμού. Οι Nightshift δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2004, έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ στην Ελλάδα (Electrograph, Synch, 2:13), έχουν κυκλοφορήσει δύο δίσκους ''1904ΕP'' (Δεκέμβριος 2004 - phase records) και ''Nightshift'' (Ιανουάριος 2005 - antifrost) και έχουν επενδύσει ηχητικά πολιτιστικά δρώμενα.
http://www.antifrost.gr/nightshift.htm


THE E. (Then Plearonoe Harachi)
Ένα σχήμα ντε μπούτο που ξεκίνησε την καριέρα του με κατάσταση ανάμεσα στην ακύρωση και τη ματαίωση και ονειρεύεται να συνεχίσει φτιάχνοντας συλλογές ματαιώσεων. Θόρυβος και αρρώστια από τη μία μεριά, τοπία γαλήνης και άπλα από την άλλη, και στη μέση ένα πιάνο να παίζει μόνο τα απαραίτητα –σαν χαλασμένος δίσκος τηςECM. Ζιούτος (Nightshift), Nokalypse και Costinho (Night On Earth) στους αντίστοιχους ρόλους, εξευμενίζουν πειραματικά το τοτέμ του Μ.Χάλη «Γκάλη» Χρυσοχοϊδη, μία μόλις μέρα μετά το τέλος των εκπτώσεων, με μηχανάκι, με κομπιούτερ και φλογέρα.


'Πάρτυ πάρτυ την πρώτη του μάρτη.
Μάρτης γδάρτης και κακός μνημονιοκάφτης.
Οι εκπτώσεις τέλος,
ήρθε η ώρα για
the E. και νάητσηφτ (aka nightshift)'


Poster:
Γιώργος Τούρλας http://www.flickr.com/photos/georgetourlas/
Γεωργία Καρύδη http://yorgiakaridi.tumblr.com/